Αναζήτηση

To Olive Bloom προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

H χρονιά που πέρασε δημιούργησε αυξημένες ανάγκες σε κάθε επίπεδο. Το Olive Bloom παράγοντας ένα ανώτερης ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο παρέχει ουσιώδη διατροφικά πλεονεκτήματα στους καταναλωτές, επιθυμεί να προσφέρει σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη. Η διατροφή, ειδικά στην ευαίσθητη παιδική ηλικία είναι ένας από σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν μια φυσιολογική ανάπτυξη.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους, όπου βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτοφανείς, συνθήκες υγειονομικής κρίσης, προσπαθούμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να συμβάλλουμε στην σωστή διατροφή και ανάπτυξη παιδιών που το έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό προσφέραμε 120 μπουκάλια ελαιόλαδο Olive Bloom στην υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» παρέχοντας ένα βασικό είδος διατροφής σε συνεργαζόμενα ιδρύματα της Ένωσης που εξυπηρετούν παιδιά στο νομό Αττικής.

Το «Μαζί για το Παιδί» έχοντας καταγράψει τις ανάγκες περισσότερων από 200 φορέων παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, δημιούργησε την υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» με σκοπό να συνεχίσει να μάχεται καθημερινά όχι μόνο για τα παιδιά που εξυπηρετεί παραδοσιακά μέσω των υπηρεσιών και των μελών της, αλλά για ακόμα περισσότερα παιδιά σε ανάγκη που εξυπηρετούνται από ιδρύματα εκτός του δικτύου των μελών της.

Με αίσθημα ευθύνης προς τη νέα γενιά και σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η ομάδα του Olive Bloom δεν σταματά να αναζητά τρόπους να ανακουφίσει οικογένειες και παιδιά σε ανάγκη ώστε να παραμένει χρήσιμη στην κοινωνία μας.


#togetherforchildren #csr #oliveoilforgood

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων